Prodám Volkswagen Tiguan
Highline + R-Line TSI 4x4 DSG

Rok:
2018
Palivo:
Benzín
Tachometr:
133 000 km
Karoserie:
SUV
Cena (s DPH):
649 000

Nezávazně kontaktovat prodejce »

Další informace

TEL: 606098979. OKR: PRAHA
Prodám Tiguan HIGHLINE RLINE 1
4 TSI 4M 6DSG
ALU kola 19''. Rok výroby je 2018
v provozu od 2/2018. SERVIS VŽDY A POUZE V AUTORIZOVANÉM SERVISU - OLEJE A FILTRY MĚNĚNY PO 15 TIS. KM !!! (vytištěno). CEBIA prověření mám aktuální a prohlídka technikem je samozřejmostí. Krásný stav auta bez poškození karoserie
laku
kol a interiéru
garážované. Prohlídka možná v České Lípě a okolí
nebo v Praze (dle dohody). Přidám zimní sadu na originál VW 17'' (gumy mají za sebou jednu zimu). Originál gumové i textilní koberečky + síť a rozkládací rohož do kufru. Myto pouze a výhradně ručně. Používány aditiva VIF při každém tankování. Velmi nadupaná maximální výbava (má opravdu skoro vše co lze). Stav tachometru je 133 tis. km. Výkon 110 kW / 150 koní. Dálniční známka platná do 19.2.2025. Sleva možná při rychlém a solidním jednání. Důvod prodeje je pořízení nového vozu. Nutno vidět :-)
Více informací do mailu - inzeruji i jinde a mohu poslat odkaz (zde se toho moc nevejde a nelze vkládat konkurenční odkazy).

Další vozy najede na specializoveném serveru Autatoterénu.cz »

Chcete dostávat upozornění na vozy na váš email?

Opište tento text:
  'ojeteauto.cz'

Po odeslání bude provozovatel Ojeteauto.cz zpracovávat a spravovat vložené osobní údaje. Více

Po odeslání registračního formuláře bude provozovatel webu Ojeteauto.cz firma Jaroslav Fišer - INET-SERVIS.CZ (IČ: 47494433) (dále jen Správce) zpracovávat a spravovat uvedené osobní údaje za účelem zasílání odkazů s nabídkami ojetých vozů na uvedenou e-mailovou adresu dle zvolených kritérií. Základní doba platnosti služby a s tím související doba zpracování poskytnutých osobních údajů je 2 roky od odeslání osobních údajů. Tuto lhůtu můžete kdykoliv předčasně zkrátit a nebo naopak prodloužit. Správce bude postupovat v souladu se Zákonem o ochraně osobních údajů 110/2019 Sb. a v souladu s Obecným nařízením o ochraně osobních údajů (EU) 2016/679.

Kontaktujte prodejce

Nezávazná poptávka po vozidle Volkswagen Tiguan Highline + R-Line TSI 4x4 DSG 2018
Poučení o zpracování osobních údajů Nahlásit závadný inzerát


Informace k ochraně osobních údajů
Odesláním tohoto formuláře poskytnete vyplněné osobní údaje Inzerentovi (zadavateli inzerátu) Libor Kotek , který může tyto údaje dále spravovat a zpracovávat. Provozovatel webu ojeteauto.cz (Jaroslav Fišer, INET-SERVIS.CZ, IČ: 47494433) data odeslaná prostřednictvím tohoto formuláře nespravuje ani nezpracovává. Obsah formuláře pouze v reálném čase odešle Inzerentovi. Inzerent se při registraci na web ojeteauto.cz zavázal k ochraně osobních údajů v souladu s Nařízením (EU) 2016/679 (GDPR).

Informace o prodejci

Firma:
Libor Kotek
Ulice:
.
Město:
.
Další nabídka Libor Kotek

Zobrazit všechna ojetá auta Volkswagen Tiguan
Zobrazit inzerci vozu Volkswagen Tiguan na specializovaném serveru www.autadoterenu.cz

Nejžádanější značky: Audi | BMW | Citroën | Fiat | Ford | Hyundai | Mazda | Opel | Peugeot | Renault | Škoda | Volkswagen

Online autobazar | Server Autobazary ojeté auto.cz je napojen na autosoft.cz