Prodám Fiat Marea
Fiat Marea

Rok:
1997
Palivo:
LPG + benzín
Karoserie:
izotherm
Cena (s DPH):
0

Nezávazně kontaktovat prodejce »

Stručný popis vozu Fiat Marea Fiat Marea

Prodám Fiat Marea Weekend (combi), stříbrná. Benzín a LPG, 1.6 16v, 76 kW, 1997, 268 tisíc km. Stále s ní ještě jezdím, ale jen tady u nás po vesnici. Už jí skončila TK a mně se nechce ji na TK připravit – má několik nedostatků, jako je třeba prasklá klika otvírání zevnitř, špatná baterie, vzadu vyndané čalounění (mám ho připravené k namontování), zadní stěrač chybí, občas nějaký škrábanec nebo ťuknutí, jemná prasklina v předním sklu, vybité sklo u řidiče… dohromady by to asi nebyl problém opravit, motoricky je a vždycky byla v pohodě a provoz na LPG je opravdu levný, prorezlá není, ale já na TK chodím ukrutně nerad, zdá se mi, že si vždycky něco najdou. Je pro mne psychicky nepříjemné na technické kontroly jezdit, to raději to auto prodám na náhradní díly. Už jsem si koupil jiné, které ještě technickou má.
Mareu tedy prodávám na náhradní díly. Má jen pár let starou nádrž LPG (ta nová je platná do března 2030!), nedávno byla měněna spojka za novou, nový výfuk, nové brzdy. Přidám manuál (plus podrobný dílenský manuál můžu poslat emailem v pdf) a nějaké drobnosti a díly. Doposud na ni platím povinné ručení, ale dál už je platit nechci – buď přepis (to znamená dopravit auto na evidenčku, do Boleslavi je to od nás nějakých 17 km, a přepsat ho), nebo dám do depozitu a pak si ho můžete odvézt. EKO daň zaplacena. Motor startuje i po delší pauze během první vteřiny. Jestli auto ještě provedete přes STK, budete mít příjemné auto, ale pro mne je jednodušší nabízet auto jako na náhradní díly a nemusím tak už do budoucna řešit žádné reklamace. Ještě více fotek na http://vesela.borec.cz/. Nabídněte cenu.

Chcete dostávat upozornění na vozy na váš email?

Opište tento text:
  'ojeteauto.cz'

Po odeslání bude provozovatel Ojeteauto.cz zpracovávat a spravovat vložené osobní údaje. Více

Po odeslání registračního formuláře bude provozovatel webu Ojeteauto.cz firma Jaroslav Fišer - INET-SERVIS.CZ (IČ: 47494433) (dále jen Správce) zpracovávat a spravovat uvedené osobní údaje za účelem zasílání odkazů s nabídkami ojetých vozů na uvedenou e-mailovou adresu dle zvolených kritérií. Základní doba platnosti služby a s tím související doba zpracování poskytnutých osobních údajů je 2 roky od odeslání osobních údajů. Tuto lhůtu můžete kdykoliv předčasně zkrátit a nebo naopak prodloužit. Správce bude postupovat v souladu se Zákonem o ochraně osobních údajů 110/2019 Sb. a v souladu s Obecným nařízením o ochraně osobních údajů (EU) 2016/679.

Kontaktujte prodejce

Nezávazná poptávka po vozidle Fiat Marea Fiat Marea 1997
Poučení o zpracování osobních údajů


Informace k ochraně osobních údajů
Odesláním tohoto formuláře poskytnete vyplněné osobní údaje Inzerentovi (zadavateli inzerátu) Petr Petr , který může tyto údaje dále spravovat a zpracovávat. Provozovatel webu ojeteauto.cz (Jaroslav Fišer, INET-SERVIS.CZ, IČ: 47494433) data odeslaná prostřednictvím tohoto formuláře nespravuje ani nezpracovává. Obsah formuláře pouze v reálném čase odešle Inzerentovi. Inzerent se při registraci na web ojeteauto.cz zavázal k ochraně osobních údajů v souladu s Nařízením (EU) 2016/679 (GDPR).

Proces registrace nicméně probíhá elektronickou cestou a plně automatizovaně. Není v technických možnostech Provozovatele ověřit totožnost inzerenta. Neručíme proto za aktuálnost ani správnost údajů v inzerátu ani za správnost kontaktních údajů. Provozovatel není schopen ovlivnit způsob řešení ochrany osobních údajů na straně Inzerenta. Uživatel, který odesílá odpověď, svěřuje své osobní údaje Inzerentovi na vlastní riziko.

Informace o prodejci

Město:
boreč

Zobrazit všechna ojetá auta Fiat Marea

Nejžádanější značky: Audi | BMW | Citroën | Fiat | Ford | Hyundai | Mazda | Opel | Peugeot | Renault | Škoda | Volkswagen

Online autobazar | Server Autobazary ojeté auto.cz je napojen na autosoft.cz